Välj mellan många olika slagportar

När det gäller slagportar så finns det flera bra modeller att hitta hos Ajab. Deras slagportar passar bra för hemmiljö så väl som för industrier eller lantbruk. Om du är ute efter att hitta en bra slagport så kan de hjälpa dig. Det eftersom att detta företag kan anpassa och skräddarsy en port efter den fastighet den ska sitta i. Du kan även få olika tillbehör till din port som:

  • elektrisk låsning
  • nattlås
  • skyddsgaller för fönster
  • dörrstängare
  • bakkantsskydd

Portarna i sig tillverkas av varmförzinkade stålrör och varmförzinkad plåt. Dessa material håller en hög energiklass. Slagportarna går även att få i olika utföranden som olika kulörer, olika ytbehandlingar, tillval av glas och så vidare.

Hitta en slagport som passar dig

Om du behöver ha en slagport, så kan det vara bra att ta kontakt med Ajab. Det så att du kan få en port som passar just i den fastighet där du har tänkt ha den. Du kan även få hjälp med montering av porten samt att Ajab också erbjuder underhåll av den vid behov.

Ajab är ett företag som är specialister på industriportar som vikportar, skjutportar och slagportar. Men de har även andra produkter som de kan leverera. Då till exempel smidesprodukter, grindar, trappor, fönster och jordankare.

Behöver du andra sorters portar?

Om du behöver ha andra portar än bara en slagport så tillverkar Ajab även vikportar och skjutportar. Även dessa portar kan anpassas efter hur du vill ha dem eller var de ska sitta. Oavsett vad för port du behöver, ta kontakt med detta företag så kan de hjälpa dig vidare.