sidhuvud

LICENSER FÖR SKOLOR OCH INSTITUTIONER


För WEBDAGS gäller att man köper en prenumeration för 1 år i taget. Man måste vara uppkopplad mot Internet vid användning. Ingen installation behövs.

För VERKTYGSLÅDORNA gäller att man köper installation på högst 3 datorer per program som ingår eller SKOLLICENS som innebär att man får installera alla program som ingår på valfritt antal datorer i en skola. I båda fallen behöver inte CD-sivorna sitta i datorn vid användning.

För övriga program gäller att man kan köpa 1 CD-skiva per program. Man får installera programmen på flera datorer, men kan bara använda dem på 1 dator i taget, efterom CD-skivan måste sitta i vid användning. Man kan även köpa SKOLLICENS som innebär att man får installera programmen på valfritt antal datorer i en skola eller i ett nätverk. I dessa fall behöver inte CD-skivan sitta i datorn vid användning.BETALA MELLANSKILLNADEN

Om du köpt en eller flera CD av ett program och vill byta upp till skollicens får du göra avdrag för CD som du redan köpt. Vi erbjuder rabatt till skolor som har köpt enstaka program och vill byta till skollicens.LICENSER FÖR PRIVATPERSONER

För WEBDAGS gäller att man köper en prenumeration för 1 år i taget. Man måste vara uppkopplad mot Internet vid användning. Ingen installation behövs.

För övriga program gäller att man kan köpa 1 CD-skiva per program för privat bruk. Man får installera programmen på flera datorer, men kan bara använda dem på 1 dator i taget, efterom CD-skivan måste sitta i vid användning. Privatpersoner betalar halva priset jämfört med skolor och institutioner, se priser i vår butik.

sidfot

Allemansdata   Björkvallavägen 99   194 39 Upplands Väsby   tel 08-590 853 18   email: info@allemansdata.se